dimecres, 30 d’octubre del 2013

Diem NO a la signatura del Conveni d'Escoles d'Educació Especial

Via CCOO Educació

Per un plat de llenties...


La Patronal troba complicitats en les retallades presents i futures als treballadors i treballadores. Ens equiparen en les retallades però no en els salaris.

La patronal i els sindicats, a excepció de CCOO,  donen per tancada la “negociació”, és a dir l’acceptació de TOTES les propostes de la Patronal.

CCOO diem NO a la signatura del Conveni d'Escoles d'Educació Especial proposat per la Patronal DINCAT I ECOM.


La resta de sindicats representatius a la mesa negociadora han donat suport a les patronals i ens convoquen per formalitzar la signatura de conveni el proper dia 7 de novembre.
Afirmem que, l'acceptació d'aquest conveni permet protegir els titulars de l’impagament del teu sou, i al Govern li deixa mans lliures per modificar lleis o normatives que li permetin pagar menys als treballadors i treballadores de les escoles.
Ens manifestem en contra de la neutralització de la negociació col·lectiva dels nostres salaris i les nostres condicions laborals.
No trobem explicació a quina estratègia sindical obeeix l'acceptació per conveni de retallades de sous tant a personal de pagament delegat com a personal de pagament directe.
No estem d’acord amb la inaplicació del premi de fidelitat de manera extensiva a personal en pagament directe i pagament delegat.
CCOO volem alertar que aquests dies l’Administració està imposant una nova retallada a tots els treballadors i les treballadores públics de Catalunya. La signatura d’aquest Conveni ens condemnaria a perdre diners i poder adquisitiu ara i en el futur. Significa lliurar un xec en blanc que acabaren pagant els propis treballadors i treballadores.

Paga la pena la signar aquest conveni?

És que els professionals d'aquest sector no hem fet prou i no fem prou per les nostres escoles i alumnat que ens mereixem ser espoliats econòmicament i dels nostres drets tant per l'administració com per les patronals de iniciativa social?
I tot plegat per què? Per no anar al conveni estatal? Qui obliga anar al conveni estatal?
Per problemes econòmics d'algunes escoles? Qui gestiona i com gestiona les escoles que funcionen malament?



ir arriba